Dátum: 2024 június 15. (szombat) | Jolán

hírek

VERETLEN BAJNOKOK A LÁNYOK

U16-os leány csapatunk veretlenül nyert bajnokságot!

U16-os női alakulatunk a 2023/24-es szezonban az MLSZ Regionális Bajnokságának Dél-Nyugati csoportját veretlenül nyerte meg. 

A 20 mérkőzéséből 19-et megnyert csapatunk elképesztő gólkülönbséggel büszkélkedhet. 155 rúgott gól ellenében mindössze 11-et kaptak lányaink.

Balogh Bence értékelése: "A csapat nyáron nagy változáson ment keresztül. Jöttek új játékosok, valamint sokan "kiöregedtek" a korosztályból, akik jelenleg már az U19-ben szerepelnek. Ennek ellenére nagyszerű társaság formálódott, akik alkotó közösséget képeztek lelkesedésükkel és motiváltságukkal. A lányok nagyszerű munkát végeztek, alázatosan és szorgalmasan dolgoztak a hétköznapokban, ennek az eredménye ez a kimagasló teljesítmény. Örömmel tölt el, hogy voltak olyan játékosok, akik két fronton (U16 és U19) is helytálltak a szezon során. A szülőket is szeretném megemlíteni, mert az ő támogatásuk és odaadásuk nagyban hozzájárult a lányok sikerességéhez. Az edzések még tartanak, azonban június közepétől jöhet a jól megérdemelt pihenés!"

Hajrá  Lilák! Hajrá Lányok! 

Képek

UTE Kiállítás című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41