Dátum: 2023 március 28. (kedd) | Gedeon, Johanna

hírek

U15 A DOBOGÓ LEGFELSŐ FOKÁN

Az UTE nyerte a BLSZ U15 Téli Futsal Tornát

2023. február 26-án az Újpesti Torna Egylet győzelmével ért véget a BLSZ U15 Téli Futsal Torna a budafoki Fonyódi Antal Sportcsarnokban. A torna második helyezett csapata a Mészöly Focisuli lett, míg a dobogó alsó fokát a Kispest SE szerezte meg.

A lebonyolítást tekintve rendhagyó torna 2023. január 14-én 16 csapat részvételével indult el. A nevező csapatok négy darab négyes csoportba kerültek beosztásra, ahol egy oda-visszavágó után kialakultak a rájátszás csoportjai. Az alapszakasz első helyezettjei kerültek a rájátszás I. csoportjába, ahol szintén oda-visszavágós rendszerben küzdhettek meg a csapatok és dönthették el, hogy ki nyeri el a trófeát. A győztes csapat egy döntetlen kivételével, mindegyik mérkőzését megnyerte.

A tornát lezáró díjátadó ünnepségen az első három helyen végző csapatok kupát, érmeket és labdákat vehettek át, valamint a különdíjasok is ajándékban részesültek.

A torna legjobb kapusa a Kispest SE hálóőre, Takács Zsombor, míg a legjobb játékos az UTE labdarúgója, Gianotti Balázs Kevin lett.

BLSZ U15 Téli Futsal végeredmény:

1. UTE

2. Mészöly FS

3. Kispest SE

4. THSE 2000

(forrás és kép: mlsz.hu)

 

Képek

baki I. Európai Játékok - csapatgyűlés című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41