Dátum: 2024 február 27. (kedd) | Ákos, Bátor

hírek

U11-ES FOCISTÁINK NÍVÓS TORNÁN BIZONYÍTOTTAK

U11-es korosztályunk nívós tornán remekelt!

U11-es csapatunk a Gödöllői SK által szervezett Mikulás Kupán szerepelt. A meghívásos tornán 6 csapat szállt harcba a végső győzelemért.

A házigazdán kívül az FTC, az MTK, a DVSC és a Főnix Gold csapataival mérkőztünk meg. Két győzelemmel és két döntetlennel vágtunk neki az utolsó mindent eldöntő összecsapásnak, ahol egy iksz is elég lett volna a torna győzelemhez. Végül vereséget szenvedtünk, így az ezüstéremmel kellett beérnünk. Az 5 találkozón mindössze 3 gólt kaptunk, a torna legjobb kapusa pedig csapatunkból került ki, méghozzá Csáky Noel személyében.

Tornóczky Áron értékelése: "Az őszi szezon utolsó nagy tornáján vettünk részt. Remek ellenfelek ellen igazi ki-ki mérkőzéseket tudtunk játszani. A védekezésünk nagyon stabil volt, egyéni és csapatszinten is nagyszerűen teljesítettünk ebben a szegmensben. Az utolsó mérkőzésig mindössze 1 gólt kaptunk. A labdás játékunkat illetően maradt bennem hiányérzet, mert a megszokottnál kevesebbszer tudtuk veszélyeztetni ellenfeleink kapuját. Büszke vagyok a fiúkra, mert nagyszerű mentalitással és győztes hozzáállással léptek minden találkozón pályára! Sokat léptünk előre a versenyzés terén."

Hajrá Lilák! Hajrá UTE! 

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41