Dátum: 2022 május 25. (szerda) | Orbán

hírek

REMEKELT AZ U8-AS CSAPAT

2 nap, 2 torna, 2 siker, 1 egyéni díj…U8-as csapatunk hétvégi mérlege!

U8-as korosztályunk sűrű hétvégén van túl, hiszen szombaton Kiskunlacházán a Pereg Kupán, vasárnap pedig „beugróként” a monori New Year Cup-on szerepelt, nem is akárhogyan. Mindkét esemény végén a tornagyőzelem íze rajzolt mosolyt kisfocistáink arcára.

A 7 csapatos kiskunlacházi és a 6 csapatos monori tornán is körmérkőzések után dőlt el az elsőség sorsa. A két napban a tornagyőzelmeken kívül, az volt számunkra közös, hogy egyaránt csak 1-1 gólt szenvedtünk el. A stabil védelmen kívül, hozták a fiúk az UTE DNS-re jellemző látványos, lendületes támadófocit is.

Szentmihályi Gergely értékelése: Nem volt könnyű hétvége a sok beteg miatt, sokan dupláztak is, viszont ennek köszönhetően több Grassroots csapatos játékosunknak is sikerült bemutatkoznia a Lila csapatban, méghozzá ügyes játékkal. Két fontos dolgot emelnék ki a hétvégét összegezve. Egyik a védekezésünk, azon belül is a kapus teljesítmény. 2 nap, 11 mérkőzés és mindössze 2 kapott gól. 

Ennek meg is lett a gyümölcse, hiszen a vasárnapi tornáról sikerült a legjobb kapus díjat elhoznunk, Gárdos Márkót díjazták! 

A másik megemlítendő dolog az az, hogy a vasárnapi tornán az aranyat eldöntő mérkőzésen hátrányból felállva sikerült nyernünk a Honvéd legjobbjai ellen. 

Bebizonyosodott, hogy megvan a gyerekekben a győztes mentalitás, egy pillanatig sem adják fel, küzdenek egymásért és ég bennük a bizonyítási vágy. 

Büszkék vagyunk a srácokra! Hajrá Lilák!

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41