Dátum: 2024 április 26. (péntek) | Ervin

hírek

REMEKELT AZ U13-AS CSAPAT

U13-as csapatunk Debrecenben remekelt!

U13-as korosztályunk előző hétvégéjét Debrecenben töltötte az 1990 óta megrendezésre kerülő Karácsony Kupán. 

A rangos, két napos tornán rengeteg külföldi csapat és magyar egyesületek egy évvel idősebb korosztályai voltak jelen.

Fiaink az 5 lejátszott mérkőzésükön egyszer sem találtak legyőzőre. A megmérettetés során végig nagyszerű játékot produkáltak a srácok, a döntőben pedig az azonos korosztályú, magas játékerőt képviselő Diósgyőrt múlták felül izgalmas végjátékban büntetőkkel, ezzel elhódítva a kupát.

Privigyei Ádám értékelése:

“Ez a tornagyőzelem sokkal többet jelent most annál, mint hogy szimplán nyertünk egy kupát. Ez a csapat egész évben kőkeményen edzett, de valahogy a bajnoki mérkőzések nem sikerültek jól az utóbbi időben, ami a játékosokat és minket edzőket is megviselt, ám biztosak voltunk benne, hogy meglesz az eredménye az elvégzett munkának. Egészen elképesztő, hogy két nap alatt a pokolból a mennybe jutott a csapat. Vasárnap szinte hibátlan játékkal, óriási győzni akarással játszottak a fiúk, ennek eredménye volt a győzelem, illetve, hogy a szülők és a Kara Dániel, Erős Ronald alkotta stáb segítségével veretlenek tudtunk maradni. Remek egyéni teljesítmények és lenyűgöző összhang jellemzett minket, volt, hogy az utolsó másodpercben szereztünk gólt. Remélem, hogy sok ilyen emlék jut még a srácoknak az életben!

Nagyon büszkék és boldogok vagyunk a gyerekek miatt, illetve, hogy egy nagyon szép kupát tudtunk rakni az UTE karácsonyfája alá!

Hajrá Lilák! Hajrá UTE! 

Képek

Budapest Open című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41