Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

RANGOS ELISMERÉS A LABDARÚGÓ AKADÉMIÁNAK

A Pest Megyei Labdarúgó Szövetség hagyományos díjkiosztó gáláján vett részt kedden Polyák Attila, az UTE Labdarúgó Akadémia vezetője.

Ezen az eseményen az elmúlt időszakban labdarúgásban és futsalban elért eredmények alapján kaptak elismerő oklevelet a legjobb, legeredményesebb klubok. Akadémiánk filozófiájának megfelelően a futsal elemeit is beépíti az edzésmunkába, és a szakmai felkészítésbe. A futsal bajnokságok, tornák fontos részét képezik az éves versenynaptárunknak. Sőt, akik esetleg nem találják meg számításukat a nagypályás labdarúgásban, azoknak a futsallal alternatívát is igyekszünk biztosítani.

Ennek szellemében neveztünk a PMLSZ téli Futsal7végék elnevezésű versenysorozatára U17-től egészen U9-es csapatokig, több korosztályban. Egy nagyszerűen megszervezett versenysorozaton vehettünk részt hétről-hétre, melyen csapataink eredményesen szerepeltek. A 2018/2019-es téli Futsal7végén az összesített eredmények alapján a 2. helyen, a 2019/2020-as idényben pedig a 3. helyen végeztünk. Így örömmel vettük át ezt az elismerést, ami nagyszerű visszajelzése az elvégzett munkának. Reményeink szerint a továbbiakban is lesz lehetőségünk szerepelni ezeken az eseményeken.

Gratulálunk a csapatoknak és a felkészítő edzőiknek!

Képek

Kispest Open 2015 Strandröplabda Torna című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41