Dátum: 2020 február 24. (hétfő) | Mátyás

hírek

PRESOVI TORNA

Labdarúgás szakosztály 2020-02-11 Megtekintések száma: 39

Szép eredményekkel tértek vissza csapataink a Presovi tornáról.

Az UTE Labdarúgó Akadémia két korosztályban, összesen három csapattal vett részt a tornán. Több magyar csapat mellett szlovák, ukrán, lengyel, fehérorosz csapatok alkották a mezőnyt, így változatosan játszó ellenfelekkel mérhették össze csapataink a tudásukat.

"Az U12-es csapat szempontjából, a szombati játéknap első mérkőzése nem alakult jól számunkra, hiszen vereséggel kezdtük a tornát, ezt követően azonban mind játékban, mind eredmények szempontjából tudtuk hozni a magunktól elvárt szintet, sőt, többször kifejezetten tetszetősen és eredményesen játszott a csapat. Ezt a tendenciát a második, vasárnapi játéknapra is át tudtuk menteni. A sors szeszélyének köszönhetően, végül ez a teljesítmény sem volt elegendő, hogy a dobogóért küzdhessünk, így végül a helyosztó mérkőzésünket büntetővel elveszítve, a 6. pozícióban zártuk a tornát. " (Szilávsi László)

U12 utazó keret: Debreczeni-Droppán Ákos, Szentmihályi Ádám, Kis Zsombor, Vlajku Bálint, Picciano Adalgiso, Vincze Domonkos, Felkúti Zalán, Molnár Dominik, Vinnay Ákos, Czira Martin, Hegedűs Arnold, Kiss Norbert

Az U13-as csapatunk, két csapattal indult el a Presovi tornán.
Mindkét csapatunk sikerrel vette a pénteken és szombaton rendezett csoportmérkőzéseket,így szombaton este már a legjobb 4 közé jutás volt a cél!

Sajnos a sorsolás úgy alakult, hogy a két társaság az elődöntőben találkozott egymással.A közösség erejét mutatja,hogy a srácok könnyes szemekkel gratuláltak egymásnak, és a továbbiakban óriási szurkolással segítették egymást a bronz, illetve az aranyért folyó harcokban.

Fehér, illetve a lila csapatunk is sikerrel zárta az utolsó akadályt. 3. és az 1. hely lett a jó játék és a mentalitásuk eredménye! Gratulálunk mindkét csapatnak!!!

"Mindkét csapatunk nagyon jó teljesítményt nyújtott a hétvégén.Külön öröm számunkra, hogy a gyerekeink kiélezett helyzetekben,számukra nagy stresszhelyzetekben is higgadtan,az edzői utasításokat végig betartva játszottak. Hasznos hétvégén vagyunk túl,a torna nagyon jól szolgálta a felkészülésünket, a társaság még erősebb, egységesebb lett ezzel az élménnyel! " (Hornyák Ádám)

Lila csapat:
Bánkúti Kristóf,Cseh Ádám, Széphalmi Csongor,Mukai Yukumo, Soós Levente,Füzesi Marcell,Szabó Kevin, Felföldi Barnabás,Holdas Roland

Fehér csapat:
Kis Patrik, Kis Milán,Losonczki Péter, Demeter Gergő, Baranyai Bence, Mezey Regő,Henn Dávid, Molnár Gábor, Ulvicki Tamás, Szalay Márk

A torna legjobb kapusa:
Bánkúti Kristóf

Utazó stáb: Hornyák Ádám, Privigyei Ádám (U13), Szilvási László (U12), Kara Dániel (kapusedző), Vitéz Márton (erőnléti edző), Mihalik István (team manager)

Gratulálunk!

 

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41