Dátum: 2020 augusztus 7. (péntek) | Ibolya

hírek

PRESOVI TORNA

Szép eredményekkel tértek vissza csapataink a Presovi tornáról.

Az UTE Labdarúgó Akadémia két korosztályban, összesen három csapattal vett részt a tornán. Több magyar csapat mellett szlovák, ukrán, lengyel, fehérorosz csapatok alkották a mezőnyt, így változatosan játszó ellenfelekkel mérhették össze csapataink a tudásukat.

"Az U12-es csapat szempontjából, a szombati játéknap első mérkőzése nem alakult jól számunkra, hiszen vereséggel kezdtük a tornát, ezt követően azonban mind játékban, mind eredmények szempontjából tudtuk hozni a magunktól elvárt szintet, sőt, többször kifejezetten tetszetősen és eredményesen játszott a csapat. Ezt a tendenciát a második, vasárnapi játéknapra is át tudtuk menteni. A sors szeszélyének köszönhetően, végül ez a teljesítmény sem volt elegendő, hogy a dobogóért küzdhessünk, így végül a helyosztó mérkőzésünket büntetővel elveszítve, a 6. pozícióban zártuk a tornát. " (Szilávsi László)

U12 utazó keret: Debreczeni-Droppán Ákos, Szentmihályi Ádám, Kis Zsombor, Vlajku Bálint, Picciano Adalgiso, Vincze Domonkos, Felkúti Zalán, Molnár Dominik, Vinnay Ákos, Czira Martin, Hegedűs Arnold, Kiss Norbert

Az U13-as csapatunk, két csapattal indult el a Presovi tornán.
Mindkét csapatunk sikerrel vette a pénteken és szombaton rendezett csoportmérkőzéseket,így szombaton este már a legjobb 4 közé jutás volt a cél!

Sajnos a sorsolás úgy alakult, hogy a két társaság az elődöntőben találkozott egymással.A közösség erejét mutatja,hogy a srácok könnyes szemekkel gratuláltak egymásnak, és a továbbiakban óriási szurkolással segítették egymást a bronz, illetve az aranyért folyó harcokban.

Fehér, illetve a lila csapatunk is sikerrel zárta az utolsó akadályt. 3. és az 1. hely lett a jó játék és a mentalitásuk eredménye! Gratulálunk mindkét csapatnak!!!

"Mindkét csapatunk nagyon jó teljesítményt nyújtott a hétvégén.Külön öröm számunkra, hogy a gyerekeink kiélezett helyzetekben,számukra nagy stresszhelyzetekben is higgadtan,az edzői utasításokat végig betartva játszottak. Hasznos hétvégén vagyunk túl,a torna nagyon jól szolgálta a felkészülésünket, a társaság még erősebb, egységesebb lett ezzel az élménnyel! " (Hornyák Ádám)

Lila csapat:
Bánkúti Kristóf,Cseh Ádám, Széphalmi Csongor,Mukai Yukumo, Soós Levente,Füzesi Marcell,Szabó Kevin, Felföldi Barnabás,Holdas Roland

Fehér csapat:
Kis Patrik, Kis Milán,Losonczki Péter, Demeter Gergő, Baranyai Bence, Mezey Regő,Henn Dávid, Molnár Gábor, Ulvicki Tamás, Szalay Márk

A torna legjobb kapusa:
Bánkúti Kristóf

Utazó stáb: Hornyák Ádám, Privigyei Ádám (U13), Szilvási László (U12), Kara Dániel (kapusedző), Vitéz Márton (erőnléti edző), Mihalik István (team manager)

Gratulálunk!

 

Képek

Hajós Alfréd Kupa című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41