Dátum: 2024 június 15. (szombat) | Jolán

hírek

NEMZETKÖZI TORNÁN SZEREPELT AZ U10-ES CSAPAT

U10-es korosztályunk nemzetközi tornán vitézkedett!

2014-es alakulatunk a két napos Budapest Youth Cup-on szerepelt. Az eseménynek idén is akadémiánk Szilágyi úti centruma adott otthont. Az indulók között olyan nemzetközileg is kiemelkedő utánpótlás műhelyek indultak, mint például a DINAMO ZAGREB, a PSV EINDHOVEN, a SLOVAN BRATISLAVA vagy a FEYENORD.

A nívós megmérettetésen összesen 36 csapat versenyzett, a rendezők pedig ennek megfelelően 4 db 9 fős csoportot alakítottak. Mi a Feyenoord, a Sepsi OSK, az FC Petrzalka, a DAC, a Gödöllői SK, a VS Dunakeszi, az SK Sigma Olomouc és a Várda LA együttesével kerültünk össze. A szombati csoportmeccsek alatt nagyszerűen teljesített alakulatunk. Az elért 5 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség kis híján elég volt ahhoz, hogy másnap a legjobb 9 csapat között folytassuk, azonban be kellett érnünk az Európa Liga küzdelmeivel, ahol a 9-18. helyért szállhattunk harcba,

Az Európa Ligában vasárnap ismét erős ellenfelek ellen csaptunk össze. Az eredményességet tekintve ez a nap nem sikerült olyan kiemelkedőre, mint az előző, azonban fiataljaink szépen helytálltak és végül a 17. helyen zárták a 36 csapatos eseményt.

Szarvas Ákos értékelése: "Összesen 16 mérkőzést játszottunk le a két nap alatt és sok külföldi ellenfél ellen mutathattuk meg tudásunkat. Játszottunk nagyon kimagasló mérkőzéseket, amelyek nagyszerű egyéni teljesítményekkel párosultak, azonban voltak olyan találkozóink is, ahol fásultabban, pontatlanabbul fociztunk, de ez egy hosszú torna során talán nem is meglepő. Összességében rendkívül jó tapasztalatszerzés volt ez a kupa a jövőre nézve."

Hajrá Lilák! Hajrá UTE! 

Képek

NAPKÖZIS TÁBOR 2023 című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41