Dátum: 2024 március 19. (kedd) | József, Bánk

hírek

KIEMELT BOZSIK TORNÁN JÁRTUNK

Kiiemelt Bozsik tornákon vettünk részt.

Múlt hétvégén U10-U11-es csapataink az FTC által megrendezett Kiemelt Bozsik tornákon vettek részt. Nagyon színvonalas meccseket tudtunk játszani, amelyeken törekedtünk az újpesti stílust megvalósítani, sokszor ez eredménnyel is párosult, amelynek külön örülhettünk.

U10
Kiss Zoltán (edzői értékelés): „A szezon második Kiemelt Bozsik tornáján még jobban fociztunk, mint az elsőn. Egyre jobban alkalmazkodunk a félpályás játékhoz. Labdakihozatalban látványosan léptünk előre és több támadásunk is végig tudott menni kapustól, védőkön keresztül a támadó zónáig. Látványos gólokat szereztünk szögletekből is illetve egyéni, szép megoldásokat követően. Nagyon kevés gólt kaptunk. Kapusunk jó teljesítménye mellett a csapatvédekezés is remekül működött. Különösen jó csapatszellem jellemezte ma a fiúkat. Nagyon élvezték a focit. Öt szép győzelem lett az eredménye. Honvéd 6:0, Vác 3:0, MTK 2:1, Vasas 5:0, FTC 3:1.
Különdíjasunk Demeter László lett.”

U11
Privigyei Ádám (edzői értékelés): „Ezúttal az FTC által került megrendezésre a Bozsik torna, itt jelent meg U11-es csapatunk a hétvégén. A tornán 5 meccset játszottunk, felemás érzésekkel távoztunk, hiszen 2 győzelem és 1 döntetlen mellett,2 vereséget is elszenvedtünk.
Ezúttal a csapat teljesítménye is jóval elmaradt a vártnál, kissé álmosan, ütemtelenül játszottunk. Rossz döntéseket hoztunk elől, hátul pedig bizonytalanabbak voltunk, mint ami a tőlünk megszokott. Az ellenfelek is úgy, mint mi, agresszív letámadást alkalmaztak, ezzel segítve a torna színvonalának növelését. A Honvéd ellen döntetlen után a Vácot és az MTK-t is sikerült legyőznünk, de a végén azonban a Vasas illetve az FTC ellen vereséget szenvedtünk. Itt már érződött a gyerekeken a fáradtág, de próbálták továbbra is azt csinálni, amit kértünk.
Tanulságos torna volt ez is, sok mindenben kell fejlődnünk, de nagyon jó úton járunk. Csapatunk legjobbja ezúttal Cseh Gergő volt, aki irányítóként nagyszerű indításokkal vetette észre magát.”

Hajrá Lilák! Hajrá Újpest!

 
 
 
 
 
 

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41