Dátum: 2022 szeptember 28. (szerda) | Vencel

hírek

ARANYÉREM CSILLOG A FIATALOK NYAKÁBAN

U10-es csapatunk tornagyőzelemmel indította a szezont

U10-es korosztályunk kedden a Mészöly focisuli által rendezett 4+1-es kupán vett részt. A tragikus hirtelenséggel elhunyt Porubcsánszki Dani emlékére állított tornán nagyon nívós ellenfelek ellen mérethettük meg magunkat. 

A 8 csapatos rendezvényen körmérkőzések voltak, így minden csapat 7 meccset tudott játszani. Az ellenfelek között szerepelt a Vasas, az FTC, A Főnix-Gold, a Gödöllő, az Olasz Foci Suli, a Monor és a rendező Mészöly Foci Suli. 

Fiaink a délután folyamán végig nagyszerűen teljesítettek. Minden találkozón dominánsan tudtak fellépni, sokat birtokolták a labdát, sok látványos támadást vezettek és kevés lehetőséget engedtek ellenfeleinknek. A 7 mérkőzésen 1 döntetlen mellett az összes többi összecsapásukat megnyerték a fiúk és 16 rúgott gól ellenében mindössze 5-öt kaptak. Ennek eredményeképpen teljesen megérdemelten akasztották a mi nyakunkba az aranyérmet. 

Külön öröm, hogy a torna legjobb játékosa is a mi csapatunkból került ki Bús András személyében.

Szarvas Ákos értékelése: "Az egész torna folyamán nagyon jó felfogásban fociztunk. Labdával és labda nélkül is rengeteget kezdeményeztünk, ennek köszönhetően sok helyzetet tudtunk kialakítani, aminek nagy százalékát góllá is tudtuk váltani. Gratulálok a fiúknak a szuper teljesítményhez, remélem a hétvégi nemzetközi tornán is hasonlóan jól fogunk szerepelni."

Hajrá Lilák! Hajrá UTE!

Képek

UTE Karate Szakosztály képei című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41