Dátum: 2020 június 5. (péntek) | Fatime

hírek

A BÁNKA KRISTÓF SPORTKÖZPONT IS FOLYAMATOSAN SZÉPÜL!

A Bánka Kristóf Sportközpont is folyamatosan újul azért, hogy a labdarúgó palánták a lehető legjobb körülmények között készülhessenek. Az elmúlt időszakban kiváló minőségű füves pályát hoztunk létre, több műfüves pályát építettünk, a központi épületet megújítottuk.

A megújult ötözők, vizes blokkok, konditerem, közösségi terem mind a legifjabbak fejlődését szolgálják. Az UTE Labdarúgó Akadémiában zajló munkát leginkább a Double Pass független minősítő intézet osztályozása mutatja. A független minősítő cég az ország összes labdarúgó akadémiáját minősítette több objektív tényező, adat figyelembe vételével. Ennek alapjána az UTE Labdarúgó Akadémia azon kevesek közé tartozik az országban, akik a legjobb "A" kategóriás osztályzatot kapták. ("A" kategóriás minősítést Újpesten csak az UTE Labdarúgó Akadémiája tudott elérni)

 A fejlesztések a Magyar Állam és az UTE együttműködésében valósulnak meg. Bízunk benne, hogy a támogatásoknak köszönhetően az összes szakosztályunk XXI. századi körülmények között sportolhat a közeli jövőben.

#hajrálilák

Képek

Kispest Open 2015 Strandröplabda Torna című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41