Dátum: 2024 április 18. (csütörtök) | Andrea, Ilma

hírek

LEGENDÁK KUPÁJA

Legendák kupáján járt U9-es csapatunk.

Szarvas Ákos és Boros Dávid edzők beszámolója következik:

A 2011-es korosztályunk az elmúlt hétvége vasárnapján Miskolcra utazott, hogy egy 10 csapatos tornán vegyen részt. A tornán többek között az DVTK „piros” és „fehér” csapata, az MTK, a Budapest Honvéd, az Olasz FS, a DVSC és még számos klub utánpótlás csapata versengett. Nagyon jó hangulatot varázsoltak a lelátóról a szülők, hozzátartozók. A közönség számos kiélezett meccset láthatott, ami azt bizonyítja, hogy kis különbségek voltak a csapatok között.

A csoportunkban 4 meccs várt ránk. Kijelenthető, hogy mindegyik mérkőzés a fejlődésünket szolgálta. Egy meccs kivételével nagyon jól fociztak a fiúk. Sokszor kezdeményeztünk labdával és labda nélkül, a párharcokat jó arányban nyertük meg. Többször hátrányból állt fel a csapat a torna folyamán és nagyon szép gólokat szerzett.

A jó játék a nap végén döntőt eredményezett, ahol az MTK gárdáját múltuk felül 2:1-re. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem megfelelően kezdtük a meccset, viszont folyamatosan javult a teljesítményünk, ami számos helyzet kidolgozásában mutatkozott meg és végül megfordítottuk az állást. A fiúk megérdemelten hozták haza a kupát! Illetve egy egyéni címet is begyűjtött a csapat, ugyanis a torna legjobb kapusát tőlünk választották ki!

Gratulálunk mindenkinek, hajrá Lilák, hajrá UTE!

Képek

UTE Kiállítás című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41