Dátum: 2024 július 19. (péntek) | Emília

hírek

EGYESÜL, AMI ÖSSZETARTOZIK

Döntés született arról is, hogy a szakmai irányítást az UTE Labdarúgó Szakosztályt működtető szakmai csapatra bízzák, együttműködésben az Újpest FC szakembereivel. Ezzel a döntéssel hosszú távra megoldódik a labdarúgás-, a női labdarúgás- és a futsal-utánpótlás helyzete is Újpesten.
A megállapodás lehetőséget teremt arra, hogy a jelenleg is magas színvonalon működő professzionális labdarúgó-utánpótlásképzés szintet lépjen, és a felnőtt csapat számára még több, minőségi, saját nevelésű játékosállományt biztosítson, amely a nemzetközi élvonalban is megállja a helyét.
445034746_856806056483363_6401529099925806203_n
Mint ismert, a MOL-Csoport a közelmúltban megvásárolta az Újpest FC labdarúgó csapatát működtető gazdasági társaságot, ezzel az egyik legnépszerűbb és az egyik legsikeresebb hazai labdarúgó klub újra magyar tulajdonba került.
Az újpesti labdarúgás sajnálatos okoknál fogva hosszú éveken át ketté volt szakítva. Az új tulajdonos - a felnőtt labdarúgó csapat stabilizálása mellett - fontosnak tartja az utánpótlás egyesítését is, ezért szinte azonnal megkezdődtek a tárgyalások az Újpesti Torna Egylet vezetésével az újraegyesítésről, melyek a mai napon sikerre vezettek.

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41