Dátum: 2018 október 15. (hétfő) | Teréz

hírek

Szülők Akadémiája 2018-2019

Labdarúgás szakosztály 2018-09-24 Megtekintések száma: 74

Az UTE Labdarúgó Akadémiája fejlődésének új állomásához érkezett. Soha nem látott fejlődést, növekedést tervezünk. A terveinket kívánjuk megosztani és egyben alakítani is a szülőkkel.

Az UTE Labdarúgó Akadémia egy család, ahol komoly szerepe van minden résztvevőnek, köztük kiemelkedő módon a szülőknek is.

Tapasztalataink szerint a szülők érdeklődésének központjában a saját gyerekük fejlődése áll, és az érdekli, mit kaphat ennek érdekében a Klubtól.

A Szülők Akadémiája programsorozat már negyedik éve egészíti ki az edzők munkáját, és működik nagy érdeklődés mellett. Hatása nem csupán az UTE-ban érezhető, módszereit széles körben másolják más klubok és más sportágak szakemberei is.

Hétfőn egy rendkívüli alkalom vár a résztvevőkre. Ezen a találkozón az Akadémia igazgatója, Sontra Tamás, a szakmai igazgató Bordán Csaba is aktívan részt vesz.  A  konkrét összefüggések megosztásával arról lesz szó, hogyan köthetünk egymással szorosabb szövetséget a gyerekek mind nagyobb fejlődése érdekében, felvázoljuk azokat a stratégiákat, amelyek a tehetséges gyerekek fejlődéséhez, továbblépéséhez, karrierjük építéséhez elengedhetetlenek.

A program és a téma nem csak a kis korosztályokat és szüleiket érinti, számítunk a nagyobb, sőt a végzős korosztályok szüleinek részvételére is.

Itt az alkalom, hogy szülők és szakemberek együtt járuljunk hozzá a győztes típus, a nyerő karrier létrehozásához.

Minden szülőt szeretettel várunk, ezt az esélyt most ne hagyja ki!

Hajrá, fiúk!

Kabarcz Zoltán        Dr. Kalamár Hajnalka

Képek

Kispest Open 2015 Strandröplabda Torna című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41