Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

Mesterhármas a rangadón!

Az első játékrész végén még vezetett a zöld-fehérek együttese. Mi történt a második félidőben, amikor rúgtatok még öt gólt?  Hogyan lettek ezek a gólok?

Szerintem nagyon jó mérkőzésnek ígérkezett már az elején ez a találkozó. Csak sajnos megint sikerült megnehezítenünk magunknak ezt a simának mondott játszmát! Az első félidőben két gyorsan bekapott góllal elment a Fradi. Tudtuk, hogy nem szabad összetörnünk, mert meglesz ez a meccs. 

Lefújtak az első félidőt…. Mi történt  ezután? 

Nagyon komolyan beszélt velünk Attila bá'. Ez úgy tűnt, hogy megtette a hatását, mert nagyon gyorsan megszereztük a szépítést, szabadrúgásból. (Első góól!!)

Te rúgtad?

Én voltam az, aki ezt végrehajtottam. Majd jött a második gólom: gyönyörűen indult mögöttem Hajdi Peti, és ő visszapasszolta nekem, én tovább Márknak, ő vissza nekem, és én higgadtan az alsó sarokba gurítottam. (Második góól!!)

Majd megint sikerült betalálnom: visszapattant a labda elém a védőről, és újra belőttem a jobb alsó sarokba. (Harmadik Góól!!)

Aztán beindított a szélen Vörösmarty, én meg a szélen elfutva, Aurél elé találva, passzoltam a labdát, ő pedig kegyetlenül berúgta. (Negyedik góól!!)

Aztán egy kontra-támadás után Petroff Norbi Tóth Attila elé passzolta a labdát, és Attila egy az egyben vitte a kapusra. A kapust elfektetve passzolt a halóba - így lett a mérkőzés állása 5:2. 

Nagyon örültünk! Ezek számunkra felejthetetlen pillanatok maradnak!

UTE Labdarúgó Akadémia 

Képek

Hajós Alfréd Kupa című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41