Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

Az ellenfél fölé tudtunk kerekedni! Újra az elit körben az U15-ös gárda!

Újra az elit körben az U15-ös gárda. Gál Csaba vezetésével könnyedén vertük 3-1-re az Illés Akadémia Haladás csapatát. A tabellán a tizedik forduló után egy három pontos mérkőzés választ el minket a dobogótól. Játékosaink beszámolóiból kiderül, hogy mi is történt a pályán:

"Már a kezdetén Csaba bá' úgy spanolt fel minket, hogy “az elejétől kezdve figyeljünk oda, és legyünk ott fejben.” Ez meg is történt."- kezdte a beszámolót Pásztor Dániel. "Az elejétől kezdve letámadtuk őket, uraltuk a meccset.” Az első gólt Miknyóczki Ádám rúgta szabadrúgásból, a mérkőzés 18. percében.

“A játszma folytatásában a második gól egy öngól volt ugyan, de igazából egy felépített támadásból: Szabó Bence szépen levitte az alapvonalra a labdát, visszapasszolta nekem, és előlem rúgta el a szombathelyiek védője." – magyarázta Dani.

“Én a második félidőben álltam be"- mesélte a történteket Barta Simon. "Ekkor már 2-0 volt az állás a javunkra. Amint beálltam, adódott egy nagy lehetőségem, de sajnos nem tudtam értékesíteni.

Elkezdtünk kapkodni, majd ebből kifolyólag kaptunk egy gólt. A 70. percben 2-1 volt az állás. Viszont amikor elkezdtünk újra higgadtan, türelemmel játszani, Tatai Tamás kapott egy remek labdát, amit önzetlenül bepasszolt Tóth Rolandnak, aki beállította a 3-1-es végeredményt.

A játékunk alapján megérdemelten nyertünk, remélhetőleg a kővetkező fordulón, a Vasas ellen is hasonlóan tudunk teljesíteni.”

"Jó játékkal az ellenfél fölé kerekedve itthon tartottuk a három pontot." – mondta U15-ös korosztályunk edzője. "A hazai játszmán mind játékban, mind eredményességben jobbak voltunk a vendégeknél!"

Kezdő: Bessenyei B., Tóth K., Dornfeld D., - Szabó B., - Pásztor D., - Miknyóczki Á., Fáy P., - Tamás Á., Tatai T., - Kindlik Á., - Darvas M.,

Csere: Tóth R., Kelemen Á., Lukáts Á., Tréfás M., Zsemlye B., Barta S., Darázs S.,

Kispad: Fórián Zsolt szakmai igazgató, Gál Csaba vezetőedző, Polyák Attila edző

Góllövők: Miknyóczki Ádám 18’, Basics Zsolt 37’ (öngól), Tóth Roland 80’

 Képgaléria: itt

UTE Labdarúgó Akadémia

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41